Wysłany: |18 Paź 2011|, o 21:25 Hurtownia/wybranie szkoły.
Witam, zaczne od tego że jestem w 3klasie gimnazjum co wiąże się z tym, że niedługo stane przed wyborem nowej szkoły. Moim pomysłem na życie jest założenie hurtownie jeszcze się pomyśli z czym, mam 15 lat więc jeszcze czas na takie decyzje będzie. Chciał bym zapytać się was, jeżeli chce założyć hurtownie to na jaki kierunek powinnienem się udać, ktoś mi napomknął że na zarządzanie. Chce żebyście mnie troche poinstruowali do jakiej szkoły najlepiej(oczywiście później na studia) i jak w ogóle zacząć taką działalność, co jest potrzebne itp...
Prosze o w miare szybkie odpowiedzi :)
Na pewno zarządzanie będzie dla Ciebie dobrym kierunkiem,gdzie dowiesz się od praktycznej oraz teoretycznej strony jak wygląda założenie działalności gospodarczej,to da Ci wszelkie podstawy ku temu aby potem móc się w tym odnaleźć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum